Ideje, koncepti in zgodbe

Podjetje smo ustanovili leta 2008. Svoje profesionalne izkušnje pridobivamo od leta 1981 (zdravstvo, farmacija, multikulturna in multietična okolja) oziroma od leta 1993 (tržno komuniciranje). Prekalili smo se v pomembnejših slovenskih in mednarodnih oglaševalskih agencijah in mednarodnih farmacevtskih družbah. Pri vsakem projektu sodelujeva in ga koordinirava Vojka Žgavec Clemenz in/ali Jurij Clemenz. Sodelavce združujemo projektno – glede na izziv, ki je pred nami.

Iz Ljubljane smo se preselili na Kras. Tu je boljši razgled na vinograde, gmajno, Slovenijo, Evropo. Zvezde so tu bližje.

Lotevamo se majhnih in velikih projektov. Sodelujemo neposredno s končnim naročnikom ali se vključimo v že obstoječo skupino. Projekt izvedemo samostojno, “na ključ” ali pa delno, na posameznem področju. Sprejmemo enkratna naročila, najraje pa sodelujemo z naročnikom dolgoročno – le dobro medsebojno poznavanje je jamstvo za zares dobre rezultate.

Spoštujemo naročnikov in svoj čas. Smo odzivni, točni in zanesljivi. Naročniku prihranimo nepotrebne režijske stroške. Sprejmemo le toliko projektov, kolikor jih lahko vrhunsko izpeljemo. Pravila sodelovanja dorečemo vnaprej, da naročniku in sebi zagotovimo najučinkovitejšo pot do uspeha. Pri sodelovanju nam ni pomemben le zaslužek, temveč tudi medsebojno spoštovanje.

Prepričani smo, da sta v zvedavost in gibkost duha obvezna in ne opcijska oprema. Svoja obzorja nenehno širimo v različne smeri. Ker nismo obtičali le na enem strokovnem področju, je naša prednost multidisciplinarnost.

Na vrh