Pogoji poslovanja

Upravljalec spletne strani

je podjetje: Ideje, koncepti in zgodbe, Vojka Žgavec Clemenz s. p. (v nadaljevanju: podjetje)
Tomaj 105, 6221 Dutovlje, Slovenija
ID št. za DDV: SI70355657, davčni zavezanec: da
matična št.: 3335437000
IBAN: SI56 0310 6100 0532 593, SKB d.d.
e-pošta: info@ikz.si

Podjetje si pridržuje pravico do spremembe pogojev brez vnaprejšnje napovedi.

Varovanje osebnih podatkov

Zbiranje, obdelovanje in varovanje osebnih podatkov, ki jih boste vpisali v obrazec POŠLJITE POIZVEDBO, smo uskladili z uredbo GDPR. Naše podjetje bo pridobljene podatke hranilo kot dober gospodar, ne bomo jih predali tretji osebi.

Pravno obvestilo

Vsebin, objavljenih na naši spleti strani, ni dovoljeno (delno ali v celoti) reproducirati ali uporabljati brez pisnega dovoljenja našega podjetja. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke, s katerimi merimo obisk, izboljšujemo uporabniško izkušnjo in občasno pokažemo kakšen oglas. V skladu z zakonodajo jih bomo uporabljali za segmentiranje, marketing, re-marketing in obdelavo izključno v svoje promocijske namene.

Kaj so piškotki in zakaj jih spletna stran potrebuje

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani in običajno vsebuje:

  • ime strežnika, s katerega je bil poslan piškotek,
  • življenjsko dobo piškotka,
  • vrednost – navadno naključno generirano edinstveno število.

Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij. Če pa ga prebere strežnik skupaj s spletnim brskalnikom, je to lahko spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev – na primer tako, da se spomni prejšnjih nakupov ali podatkov o uporabnikovem računu. Samo strežnik, ki je poslal piškotek, lahko prebere in uporablja ta piškotek. Na spletnem mestu, vrednem zaupanja, lahko tako piškotki obogatijo izkušnjo. Lahko pa so piškotki uporabljeni tudi na načine, ki pomenijo poseg v posameznikovo zasebnost. Piškotki so lahko shranjeni različno dolgo, le za trajanje seje brskanja ali pa veliko dlje.

Katere piškotke uporabljamo na strani in zakaj

Na spletni strani uporabljamo izključno piškotke, ki so dovoljeni v skladu z zakonom ZEKom-1. Uporabljeni so le piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje te spletne strani. Za beleženje statistike obiskanosti strani, uporabljamo sistem, ki zapiše le sejni piškotek in ne sledi vašemu nadaljnjemu vedenju na spletni strani oziroma v povezavi z drugimi stranmi. Z uporabo te spletne strani se strinjate z rabo v nadaljevanju opisanih piškotkov.

Seznam piškotkov, ki jih zbira spletna stran

PHPSESSID piškotek je nujno potreben za delovanje spletne strani in omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami.

Google Analytics piškotki (_utma, _utmb, _utmc, _utmz) so namenjeni merjenju in analizi obiskanosti spletnega mesta. Več si lahko preberete tukaj.

Pogoji poslovanja veljajo od 30. 10. 2019 do spremembe ali preklica.

Na vrh